Hoe kunnen we goede journalisten?

De Szolnok-Tisza Rotary Club leiden, het laatste college van de media is gebouwd rond. Verbod John voor het Nieuwe publiek papier, county krant redacteur en uitgever-directeur een presentatie gehouden over een carrière in de media-titel. Velen van u wellicht denken dat je thuis bent in de media, omdat ze weten wat er gebeurt met de sterren. Maar het is niet genoeg. Helaas zijn er maar weinig mensen inzicht krijgen in de achter de schermen, maar weinig mensen zien de langdurige achtergrond werken. Ik vraag me af wat we moeten doen om goed te

worden door journalisten en verslaggevers kunnen we worden?

worden door journalisten en verslaggevers kunnen we worden? Onder andere dit ook hebben we een antwoord tijdens de presentatie Zolang we het voor lief nemen dat het anker voldoende competentie beschikken om te reageren op de gebeurtenissen in de wereld, ernstige voorbereiding en deskundige taakuitvoering. Geen kwestie hoe makkelijk het lijkt de carrière van de massamedia in het gebied, moeten we toegeven dat een paar mannen in het bezit van een adequate woordenschat en communicatieve vaardigheden om de gebeurtenissen van de dag. De media zijn gebieden waar het organiserend vermogen, het diplomatika zin en economische kennis, niet in de laatste criteria.

Dat klopt klinkt het niet zo eenvoudig. Een verslaggever of journalist wekken bij de luisteraar, de aandacht van de lezer. Dit denk ik niet dat het kan worden bereikt als de correspondent-onderdeel, een gebrek aan interesse. Overwegende dat de sociale behoeften van de media zijn vaak veranderingen in dit gebied, alleen dan kunnen we een baan te vinden als we ons aanpassen aan de huidige veranderingen.

Het gesprek aan het eind kwamen we met het beroep, de daarmee samenhangende problemen en ik heb ook geleerd waarom moet je in de media locatie. Dan zou ik niet verbaasd zijn als de vis een journalist om zijn hoofd…

De verslaggever is heel eenvoudig om te pro

De verslaggever is heel eenvoudig om te proNee, soms, die opnieuw en opnieuw te vragen, te vragen? Routine wordt beheerd door de rechter-rapporteur, de eeuwige, geboren uit nieuwsgierigheid?  Weer een goede en moeilijke vraag… Want het kostte veel moed om de waarheid te vertellen, om afbreuk te doen aan niet te krijgen. (Door de manier waarop ik het zie, is dat een slecht onderwerp, ik ben bloedserieus, ik zal antwoord geven op alles, en ik, die ironisch genoeg, ik ben bezig samen…) Niet gesurft ik zou willen noemen het immense vermoeidheid en verschrikkelijk, als ik weer gaan… Maar het is goed, noemen we die.

Het juiste antwoord is: op de weg is, die bedelend in de weg dat veel, zo lang, dat ik niet de zorg, etc. enz… en Dan krijgen we er zijn, ik zal de leiding nemen van de microfoon, ik ben vergadering van de gesprekspartners met wie hij een wacht en een leuke tijd, ik zie het, ik hoor het slimme en enthousiaste menselijke spraak en zal in de stemming weer, fölkél de nieuwsgierigheid verdwijnt de vermoeidheid. Maar op de weg er allemaal heel vervelend. De verslaggever van de cursus was zeer eenvoudig en professioneel als het regent, als het waait, als je geïnteresseerd bent, zo niet, als je zijn begaan te zijn met het onderwerp, als je het niet naar buiten brengen van de aandoening, die het leven aan het gesprek.

De Plek woorden zie print. Eerste gedurfde onderneming kan het lijken een beetje als een schilderij oren probeert te scannen. De werkelijkheid, hoewel interessant, misschien ook vanwege een betere bewapening van de sensoren. Hoe is de Ruimte echo?  We zijn nu de 750. transmissie in de richting van wat de drie gedeeld door het jaar 250 locaties. Brood is goed om te eten, maar sinds de radio ik ben all – krediet-over – gerespecteerd en geliefd radio, was ik er tegenover, maar ik heb het niet gezien. De Plaats is ongelooflijk populair: de havik, de trainer van de hogepriester voor iedereen.

Recht, al de tijd dat we gaan, dus we lopen in de bekende in, en de show van de natuur te verrijken en de student kamp. Heel een verbazingwekkende verschijnselen: jonge fan van de groep, de “brain-Ruimte” curriculum, de SOTE, ELTE om te bellen naar de show om te praten over enz. De show per ongeluk een student heeft een hit. Aan de ene kant, de modieuze, populaire wetenschap, onderwijs, aan de andere kant, de show uitzenden van joie de vivre. (Dit is weer af te leiden van de letters.) Ik weet niet waarom, maar komende uit van het leven mooi, en er zijn mensen die eigenlijk niet weten, dingen, het is echt druk ze, en ze zijn goed in hun huid, zoals obsessief gekocht in dit … vreemd. Zeer goede show terug in de stem.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *